top of page
  • Facebook
  • Instagram
Weddings

QUIZ

på afterwork, pub/restaurang, konferens, företagsevent, föreningsliv, privat fest

Quiz-kväll

Ett helkvällsevent med åtta temarundor om allmänkunskap för 20-200 deltagare. Perfekt till pub-, restaurang- och värdshusmiljöer.

180 min

Isbrytare Quiz

Ett kortare event som uppmuntrar mingel och ger energi till alla möjliga tillställningar. Perfekt till konferens, firmafester och privata firanden.

30-60 min

Middagsquiz

Ett roligt sätt att uppmuntra samtal och skratt under middagen och perfekt till förenings- och affärssammankomster samt konferenser.

30-60 min

Temaquiz

Ett skräddarsytt quiz där tillställningen passar ett visst kunskapsområde eller där värden beställer frågor kring ett särskilt ämne.

60-180 min

Machine Gun Quiz

Ett blixtsnabbt quiz som kan klämmas in mellan rätterna eller för att skapa snabb energi under några få minuter

20-30 min

Mordgåtan som vi löste tillsammans på vår konferens var en perfekt teamaktivitet för oss på HeadBrands. Ett roligt sätt att aktivera en stor grupp då vi har över 100 personer i vår organisation. Samarbetet med Simon fungerade otroligt bra, en flexibel man med många härliga idéer som var helt unika och anpassade utefter vårt behov. Kan bara ge mina varmaste rekommendationer!

Jennie, Corporate Communications, HeadBrands

Private Parties

FÖRETAG & KONFERENS

Simon as Emcee, Konferencieren Simon
Konferencier

Jag är en hjärtlig, lyhörd. fokuserad och rolig konferencier med förmågan att underhålla en publik samtidigt att hålla schemat och sömlöst länka samman eventet förlopp.

Simon Stevens Events banner
Team-builder

Min palett av team-building aktiviteter säkerställer en lyckad företagsträff, konferens, kickoff eller AW där medarbetare få möjligheten att jobba tillsammans och utveckla sina färdigheter inom gruppen.

Simon as host
Moderator

Mitt öga för detaljer, vana för genomgående förberedelse och öppen och ärlig stil sammanfaller, vilket gör att jag är en effektiv intervjuare och moderator för paneldiskussioner och Q&As.

Corporate Events

EVENTKONCEPT

Scotland Yard Mystery poster
Scotland Yard Mystery

Scotland Yard Mystery är ett väldigt överraskande och spännande teambuilding-event där deltagarna har ingen aning vad det är som kommer att ske till det att det plötsligt börjar hända!

90-120 min

Circle of Trust poster
Circle of Trust

Circle of Trust är en upplevelse på engelska.  Ett spel som handlar om liv och död, tillit och svek. Vem talar sanningen?  Vem kan inte tros? Vem kommer att överleva?

60-120 min

Part Quiz medley
Partyquiz

40-årsfest, 50-årsfest, Student, Bröllopsdag, Jubileum, Skolåterträff, Föreningsfest, Jul...

Partyquizet är kärnan till en lyckad fest och skrivs till just din tillställning!

60-180 min

PLATSER

Höörs Gästgifwaregård logo
Grisen 6 Draken logo
Elisefarm logo
Bosjökloster logo
Bjärsjölagård-logo Large.jpeg
bottom of page