top of page

SIMON STEVENS

Fram till 2023 jobbade jag inom handel som utbildningschef, butiksägare och logistik- och exportchef i mitt eget bolag. I mer än 25 år har jag samlat en mängd erfarenhet med fokus på att leda och utbilda team inom detalj- och grossisthandel, driva större kedjebutiker, bygga upp nya varumärken samt utveckla nya kundförhållanden både på hemmaplan och på exportmarknaden.

Simon as host, Simon som värd
  • Jag är en passionerad och professionell värd, konferencier, quizmaster, underhållare och allsidig publik-behagare.

  • Född och uppvuxen i London och bosatt i Skåne i 18 år, med modersmåls engelska och flytande svensk (som mildras med en mjukt skånsk trall).  Detta gör mig till den optimala programledaren till evenemang där engelskan är språket på kontoret, inom verksamheten eller över hela branschen. Jag kan naturligtvis leverera samtliga av mina föreställningar och skräddarsydda event lika bra på svenska.

  • Redo och kapabel att framföra en fantastisk upplevelse, lika effektivt för en grupp på 20 som en publik på 1000. Min förmåga är att säkerställa ett professionellt och smidigt men ändå avslappnat, varmt och tillfredsställande evenemang oavsett ämne, plats eller kund och att hålla hela förfarandet enligt schema och plan.

  • Min erfarenhet av att arrangera privata och offentliga evenemang, driva företag, utbilda personal och värda företagsevent ger en mängd kunskap och förståelse som kan dras till för alla tillfällen.

Med juristexamen från University of Surrey och Postgraduate Certificate från Manchester Metropolitan University, tycker jag om att läsa historisk fiction, titta på sci-fi, äta indisk mat och lyssna på prog-rock-folk-pop.

bottom of page